Nieuwsarchief:
27-11-2006 : Skaandam 3!
(Gepost door: Erik )
Dit jaar voor de derde keer - Skaandam! Op 9 december staan er in de Kade weer 7 bands, en dit keer maar liefst 2 DJ's! Kijk op www.skaandam.nl om er alles over te lezen!

24-10-2006 : DVD opname Bouncers
(Gepost door: Erik )
We maken niet vaak reclame, maar dit wilden we niet overmeld laten: Op 24 november a.s. spelen de Bouncers in het Patronaat in Haarlem. Dit optreden zal vastgelegd worden op DVD. En wij zullen hier zeker bij zijn!!


22-2-2006 : Dutchska 2
(Gepost door: Erik )
Afgelopen weekend vond het tweede Dutchska festival plaats. Dit keer verspreid over twee dagen, zaterdag in de melkweg in Amsterdam en zondag in de Effenaar in Eindhoven.
Gigpics.nl heeft net als vorig jaar foto's gemaakt. Deze zijn terug te vinden onder deze links:
Melkweg (18 februari)
Effenaar (19 februari)

1-11-2005 : Skaandam 2 festival
(Gepost door: Erik )
Na het succes van Skaandam vorig jaar, wordt het ons mogelijk gemaakt om opnieuw een eigen ska evenement op te zetten, dit keer in de Kade. Op 10 december spelen er 7 bands, verdeeld over twee podia. Lees er alles over op de skaandam website - klik op onderstaande afbeelding.

23-8-2005 : 2000e foto!
(Gepost door: Erik )
Sinds eind vorige week staat de 2000e foto op gigpics.nl! De 2000e foto staat op naam van Rude Rich and the High Notes, die vorige week een zeer zonnige set speelde tijdens Sail in Amsterdam.

17-5-2005 : Foto's Kompleks
(Gepost door: Erik )
Afgelopen zondag vond het ska-festival plaats dat wij in samenwerking met Kompleks hadden opgezet.
De foto's zijn deze keer gemaakt door Jiery van Roon die de bands op een geheel eigen wijze, en zeer sfeervol heeft gefotografeerd.
Jiery - Bedankt!!

8-5-2005 : JC Kompleks i.s.m. Gigpics.nl
(Gepost door: Mariska )
Jongerencentrum Kompleks en Gigpics.nl hebben enige tijd terug de handen in één geslagen en hebben een leuk ska festival opgezet!
Wij zijn erg trots de volgende bands aan te mogen bieden:
Mark Foggo's Skasters, The Bouncers, The Solid Rocket Boosters, Karmakonga, Boter Ska & Eieren en de Skabalters!!
Dit vindt plaats op 15 mei in JC Kompleks te Heerhugowaard. Deuren openen om 16:00 en de entree bedraagt 10 euro.
Absoluut een feest wat je niet mag missen! Tot zondag!

7-4-2005 : Mark Foggo's Skasters
(Gepost door: Mariska )
Na drie jaar komen Mark Foggo's Skasters in juni weer met een nieuwe cd. Deze cd zal "You shot me"gaan heten.
Om deze nieuwe cd te promoten zal de band in juni diverse podia aandoen om de cd aan de man te brengen. Ook zal de band de komende tijd grote festivals aan doen. Zo staan zij 1 juli met Iron Maiden in Leipzig! Een geweldige ervaring uiteraard en een hele eer daarbij te mogen staan.
De band wil dit jaar ook graag op Pukkelpop staan, en daar hebben zij jullie hulp voor nodig! Ga naar de site van Pukkelpop en vertel de organisatie dat Mark Foggo's Skasters daar moeten staan!
Namens de band alvast heel erg bedankt voor je stem!


16-3-2005 : Help J-Stars naar Lowlands!!
(Gepost door: Mariska )
Gigpics.nl gunt de J-Stars van harte een plekje op Lowlands en daar hebben we jullie hulp bij nodig! Klik op onderstaande link en stem voor J-Stars! Onze dank is groot!
STEM!

8-3-2005 : Gigpics.nl @ Et-SKA-Tera
(Gepost door: Mariska )
Gigpics.nl is door de organisatie van dit festival gevraagd om Et-SKA-Tera op de gevoelige plaat vast te leggen. Het is voor ons een aardige reistijd, maar het festival zal dat meer dan waard zijn!
6-3-2005 : Nodig ons uit!
(Gepost door: Erik )
Vanaf vandaag kun je ons via de site uitnodigen om een optreden vast te leggen. Klik hiervoor op 'nodig ons uit', rechtsboven.
30-11--0001 : Foto's Dutchska
(Gepost door: Erik )
Afgelopen zaterdag vond in de Melkweg het Dutchska festival plaats. Maar liefst 11 van de beste ska bands in Nederland hebben daar opgetreden. Klik hier om de foto's van dit festival te bekijken.
18-2-2005 : CD presentatie Skapiche?!
(Gepost door: Erik )
Er zit weer een CD-release aan te komen... 12 maart zal Skapiche?! haar nieuwe schijfje 'Take a ride' presenteren. Dit doen ze samen met niemand minder dan de J-stars en DJ Skapig.
Enne.... Natuurlijk zullen de foto's van deze release party hier te zien zijn!

31-1-2005 : Gigpics flitst op Dutchska
(Gepost door: Erik )
Op zaterdag 26 zal Dutchska, een groot ska-festival, plaatsvinden in de Melkweg, in Amsterdam. Wij zijn gevraagd om hier foto's van te komen schieten. Daar zeggen wij natuurlijk geen nee tegen!
Meer weten over dit festival? Klik hier:

27-11-2004 : Eindexamen Vincent van Lent
(Gepost door: Erik )
Vincent van Lent, vooral bekend als trompettist van Mark Foggo's Skasters, heeft afgelopen dinsdag zijn eindexamen gedaan voor het conservatorium. Vincent speelde deze avond niet alleen met de Skasters, maar ook met een big-band, en er waren verschillende gastmuzikanten. Op speciaal verzoek van Vincent zijn wij naar Beesd afgereisd om foto's te maken.
Vincent is overigens ruim geslaagd! De foto's staan hier

16-11-2004 : Gitariste Bouncers overleden
(Gepost door: Erik )
Zojuist hebben wij via internet vernomen dat Marijne Hardenbol, gitariste van The Bouncers, plotseling is overleden.
Wij wensen The Bouncers, en in het bijzonder Leonard, sterkte bij het verwerken van dit verlies.

1-11-2004 : 100e gig!
(Gepost door: Erik )
Afgelopen zaterdag speelden de J-stars, de nieuwe band van ex-Beatbusters frontman Johan Steevens, in de P60 in Amstelveen. Dit optreden is de 100e gig op onze site! En dat in een jaar tijd!!

1-11-2004 : Skaandam groot succes!
(Gepost door: Erik )
Skaandam, het ska-feestje waar gigpics.nl aan meegewerkt heeft, is een succes geworden! We hebben heel veel leuke reacties gehad, waarvoor onze dank! Zodra alle foto's binnen zijn, zetten we een greep op deze site.
De foto's die we al binnen hebben, staan op skaandam.nl

1-9-2004 : Gigpics.nl presenteert...
(Gepost door: Erik )
Gigpics.nl en Sade Business Center in Zaandam hebben de handen ineen geslagen. Het resultaat wordt een spetterende ska avond op 23 oktober aanstaande, met The Regulators, De Hardheid en Mark Foggo's Skasters. Lees er alles over op skaandam.nl !
12-5-2004 : Getrouwd!
(Gepost door: Erik en Mariska )
Afgelopen vrijdag, 7 mei, zijn wij, Erik en Mariska, getrouwd! De komende vier weken zullen we op huwelijksreis zijn, dus zal deze site min of meer stil komen te liggen. Maar begin juni zijn we weer terug, en we hopen in het festivalseizoen weer volop nieuwe foto's te kunnen tonen!!
4-2-2004 : Indian Summer festival 2004
(Gepost door: Mariska )
Ook dit jaar zal er een editie van het Indian Summer Festival gehouden worden, op het recreatieterrein Geestmerambacht in Broek op Langedijk.
De organisatie van het festival wil beginnende bands en DJ's uit Noordholland de kans bieden om op te treden op het Indian Summer Festival. Wil je met jouw band een plaatsje veroveren op dit festival, kijk dan hier voor meer informatie!

25-1-2004 : Gigpics.nl merchandise!
(Gepost door: Erik )
We hebben nu ook gigpics.nl merchandise! Afgelopen vrijdag, 23 januari, hebben we het eerste gigpics.nl T-shirt overhandigd aan Mark Foggo.

Klik op onderstaand plaatje om de zien hoe het T-shirt er uit ziet!

9-11-2003 : Agenda
(Gepost door: Erik )
Wil je weten waar binnenkort een gigpics.nl fotograaf te vinden is? Kijk op onze agenda om te zien welke optredens wij binnenkort zullen bezoeken.
15-10-2003 : Website facelift
(Gepost door: Erik )
Je ziet het waarschijnlijk al, gigpics.nl heeft een nieuw jasje gekregen! Na een tijdje ploeteren hebben we de site zijn lang verwachte facelift gegeven.
12-10-2003 : 250!
(Gepost door: Erik )
Vandaag zijn er weer veel nieuwe foto's geplaatst, inmiddels zijn we al ver over de 250 foto's heen, van maar liefst 22 gigs!
18-9-2003 : Bug in gastenboek
(Gepost door: Erik )
Door een bug in het gastenboek script konden mensen geen nieuwe berichten plaatsen. Deze bug is vandaag verholpen.
16-9-2003 : Gastenboek
(Gepost door: Erik )
Vanaf vandaag staat er ook een gastenboek online. Voel je vrij om een berichtje achter te laten!
14-9-2003 : Nieuwe site
(Gepost door: Erik )
De afgelopen weken is er hard gewerkt aan een nieuwe site. Deze is nu zo goed als af, alleen moet er nog wat aan de vormgeving gedaan worden. We hebben toch maar besloten om de site te lanceren, zodat je nu alvast een beeld kan krijgen van hoe het er uiteindelijk uit komt te zien!
27-8-2003 : Forum online
(Gepost door: Erik )
Vanaf vandaag hebben we een eigen forum. Hier kan iedereen berichten van anderen lezen, of zelf berichten plaatsen over alles wat maar met gigpics.nl te maken heeft. Neem een kijkje, het is zeker de moeite waard!
24-8-2003 : Website online
(Gepost door: Erik )
Vandaag is de eerste versie van gigpics.nl online gegaan. Nog zonder goede zoekfuncties, maar met foto's.
19-8-2003 : De eerste concrete stappen
(Gepost door: Erik )
Het domein gigpics.nl wordt geregistreerd. Tegelijk worden er afspraken gemaakt met een webhoster voor het hosten van gigpics.nl. Hiermee gaat gigpics.nl van start.
14-8-2003 : Eerste initiatief
(Gepost door: Erik )
Het eerste begin van gigpics.nl. Vier vrienden zitten op een terrasje in Amsterdam te genieten van de zomer, als ze wat praten over de foto's die een van hen op een persoonlijke website heeft staan. Door ruimtegebrek op die site, werd besloten een nieuwe site op te zetten, volledig toegewijd aan foto's van concerten. Dit idee werd de basis van wat je nu voor je ziet.
(c) 2003 gigpics.nl